home

Voetnoot: Over GemeenteMarken.nl

GemeenteMarken.nl is een website, gemaakt en onderhouden uit compassie voor de geschiedenis en cultuur van Nederland, en met name die van Noord-Holland en in bijzonder voor Marken en haar bewoners. De initiator heeft een voorkeur voor alle kunstzinnige uitingen in textiel. En heeft een klik met fotografie van met name mensen en van “architectuur met een verhaal”.

GemeenteMarken.nl is een hobby. Een hobby om de geschiedenis, cultuur en mooie beelden te delen, met iedereen die de band met Marken deelt.

GemeenteMarken.nl heeft niet als doel om geld te verdienen. De opbrengst van een vlag, kwartet of een ander product, vloeit terug in het maken van een volgend product of een volgende serie van dezelfde producten.

GemeenteMarken.nl haar initiator werkt samen met Markers en is benaderbaar voor informatie en hulp, maar heeft geen behoefte aan te veel publiek vertoon.

GemeenteMarken.nl deelt op facebook een aantal van de bekeken foto’s en soms wat informatie. Er worden vooral foto’s geplaatst, die een fijne of bijzondere herinnering zouden kunnen zijn voor de Markers zelf.

GemeenteMarken.nl bevat gedeeltelijk gekopieerde informatie en media. Gebruikte teksten, video's en foto's zijn niet (allen) van eigen maak. Alle vermelde product- en merknamen en rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen, zijn eigendom van de geregistreerde eigenaren. Hoe er met de informatie wordt omgegaan staat vermeld op de disclaimer pagina van de website.

GemeenteMarken.nl op facebook toont foto’s voor het plezier. Negatieve uitingen worden niet geaccepteerd en worden verwijderd. Wil je iets kwijt, heb je een vraag of een klaagzang, stuur dan een privé bericht.

Marken, voormalig eiland